Kinderen een plek

‘Ik voel me thuis in het contact met kinderen over de bijbel. We hebben hier gezellige gesprekjes waarin we hun alledaagse leven verbinden met de bijbel. Dat geeft mij energie en houdt me betrokken.’

Periodieke gift

Hoe u meer aan de kerk kunt geven terwijl het u niets extra kost. De kerk heeft moeite om rond te komen en u kunt daar wellicht makkelijk wat aan doen:

Als u met de kerk een “Overeenkomst Periodieke gift in geld” sluit, dan is bij de belastingaangifte uw gift helemaal aftrekbaar van uw inkomen. Dat kan behoorlijk schelen.

U moet twee verklaringen tekenen. 1 voor uzelf en 1 voor de kerk. dat is alles. Sinds kort is er geen notaris meer nodig. Download hier een contract om te zien waar u voor tekent.

Weten hoeveel meer u kunt geven voor hetzelfde bedrag? Bereken het op www.schenken.nl
Meer informatie is ook te vinden op www.kerkbalans.nl

Voor aanmelding en vragen kunt u een e-mail sturen

College van Kerkrentmeesters.