Kippenvel met zingen

‘Het samen zingen betekent voor mij heel veel. Als we in het koor een mooie melodie zingen met de stemmen tegen elkaar aan, dan krijg ik gewoon kippenvel. Dat geeft een goed gevoel. Gelukkig is er in onze kerk voor elk wat wils.’

Zingen is één van de dingen die we graag doen in onze gemeente. Het maakt vrolijk, verbindt mensen met elkaar en met hun bron.

We kennen in onze gemeente de volgende koren:

Van Alle Canten
Dit koor zingt spirituele muziekstukken uit verschillende tijden en verschillende culturen.
Het koor, dat onder leiding staat van Hans Meek, repeteert elke twee weken en werkt regelmatig mee aan de zondagse vieringen in Wijchen en omgeving.

Repetitie: tweewekelijks zaterdags van 16-17 uur
Plaats: De Schakel
Contactpersonen: Anneloes en Hans Boer, tel.: 024-6414969,

emailadres:jw.boer@xsall.nl

Zanggroep Catena
Een enthousiast koor van ruim 20 leden voor wie jong is of zich jong voelt. Het repertoire bestaat uit veelal Engelstalige, vlotte kerkmuziek en gospel.
Er wordt meerstemmig gezongen. Dirigent: Wim Veerman.

Repetitie: woensdagavond van 20-22 uur.
Plaats: De Schakel
Contactpersoon: Elma de Vos, tel. (024) 641 41 84

emailadres:

Liedgroep

Sommige liederen uit ons liedboek zijn nog niet erg bekend. Een groep gemeenteleden zal op incidentele basis deze liederen voorafgaand aan de kerkdienst instuderen onder leiding van onze organist Hans Spierings. Zie hiervoor de aankondigingen in de Schakelbrief.